Calitatea serviciilor reprezinta unul dintre elementele definitorii pentru compania noastra. Intr-o perioada in care timpul reprezinta o resursa extrem de importanta, Decomariaj propune o gama completa de servicii ce ofera o solutie integrata pentru orice tip de eveniment. Un serviciu complet controlat de catre noi, adaptat cerintelor si cel mai important, exigentelor dumneavoastra.

Ne dorim ca toata energia pozitiva pe care o aveti sa fie canalizata in jurul evenimentului in sine, si toate problemele sau responsabilitatile aferente sa fie lasate in seama noastra. Nu ratati nimic important, deoarece anii de experienta cu astfel de evenimente ne-au invatat ca nimic nu este mai valoros decat o clipa de fericire alaturi de cei dragi.

Aveti in continuare o lista completa cu serviciile oferite de noi, alaturi de oferta de preturi, pentru a va putea planifica dinainte costurile evenimentului dvs. Va stam la dispozitie pentru o oferta personalizata, dar si cu un serviciu de consultanta disponibil gratuit pentru ca cele mai importante evenimente din viata dumneavoastra sa aiba beneficieze de o parere avizata din partea unei echipe de specialisti in crearea de momente memorabile.