Buchete de mireasa cu iz de primavara

tulip-bouquet-0141

Lalelele sunt cu siguranta preferate pentru anotimpul revenirii la viata! Buchetele pot fi realizate intr-o multitudine de culori : de la violet inchis spre negru la albastru, rosu, roz, galben, portocaliu si bineinteles, albul pur.

lalelerosii.jpg

Chiar daca se ofilesc destul de repede intr-un aranjament, lalelele sunt o alegere ideala pentru un buchet de nunta simplu, mai ales ca lalelele simbolizeaza dragostea perfecta.

backyard-wedding-ideas-3

Orhideele sunt florile ideale pentru ca, odata taiate, isi pot pastra aspectul proaspat pana la o saptamana.

Gerbera este disponibila si ea intr-o mare varietate de culori dar pot fi folosite foarte bine in combinatie cu alte flori, in special lalele. Datorita tulpinei lungi, gerbera poate fi folosita foarte bine pentru aranjamentele florale. Aceasta alegere este destul de populara in randul mireselor.

bridal-bouquets-with-gerber-daisies_4

Margaritarul are o viata scurta, traieste in lunile aprilie si mai. Sunt speciale atat prin delicatetea lor cat si prin parfumul inconfundabil. Miresele care aleg aceasta varianta sunt sensibile si vor sa fie diferite.

wedding-bells

Zambila este si ea reprezentativa pentru acest anotimp. Chiar daca unii considera zambila de moda veche pentru aranjamentele de nunta, un florar bun poate realiza un buchet modern de neuitat. Se poate folosi foarte bine si ca floare secundara in combinatie cu trandafiri sau lalele.

zambila si lalea.jpg

Si ca tot am adus vorba de trandafiri, acestia raman preferatii mireselor. Pot fi folositi intr-o multitudine de combinatii, asa ca nu te sfii sa faci o combinatie tematica. Nu conteaza daca esti singura persoana care intelege semnificatia combinatiei de culori- e ziua ta, nunta ta si este alegerea ta !

Tie ce combinatie ti-ar placea ?

orange_roses_wedding_bouquet

light_pink_dark_pink_royal_rose

white-rose-wedding-bouquet-mwfie